torstai 15. toukokuuta 2014

Pari kirpparisaalista taas



Tässä uus keittiöni timantti ja äitienpäivälahja itelleni itseltäni. Miks ihmeessä olen mennyt joskus ostamaan ankeita teräskattiloita, kun tämmösiäkin löytyy? Valmistajasta tai edes valmistusmaasta ei ole mitään merkintää, tietääkö joku?


Ja tämä Lumppulasta bongaamani pyöreä puuvillaliina kolahti eilen postiluukusta. Sopisi syksyyn, ehkä jouluunkin. Mökille ehkä. En taida raskia silputa tätäkään.


Kuljen ipanoitten kanssa joka päivä eskariin mennessä pihan ohi,  jossa häärii täti, joka on selvästi puutarhaihmisiä. Hän sattui pari päivää sitten sopivasti olemaan kohdalla ja kysäisin haluaisiko hän mahdollisesti pari ananaskirsikan tainta pihalleen. Näin onnistuin lempeästi ja rehuystävällisesti harventamaan parvekeviidakkoani hieman. Oma äitimuori lupautui myös antamaan kodin parille rehulle. Kiva kun kelit lämpeää, jos vaikka nuo pikkuiset taimet siitä innostuis kasvamaan kokoakin pikkuhiljaa.





2 kommenttia:

  1. Ihanan äitienpäivälahjan oot itteltäs saanu! Mää en saanu keneltäkään mittään...

    Kattelin sitä hatun kuvaa siitä kansiostani, ei löytyny. Ainoo päähine tais olla joku virkattu pipo.

    VastaaPoista
  2. Mä olen todennu että jos tahtoo varmistaa että ees jottai saa, niin paras mennä ihan itte kaupoille.. Sain mä esikolta kyllä lahjan, olivat eskarissa kasvattaneet herneenversoja ja toisessa kipossa kasvo ihan reunassa yksi (1) puolen sentin mittainen kiero basilika <3

    VastaaPoista