maanantai 30. syyskuuta 2013

Olen liikuttunut

Nimittäin muutamia päiviä sitten sattui sellainen tapaus, että aivan tuntematon rouva soitti ja kysyi, olisinko kiinnostunut hänen vanhoista liinoistaan ym. kankaista, joita hän on nyt siivoamassa kaapeistaan pölyttymästä (hän oli nähnyt erään yritykseeni liittyvän lehtijutun, jossa kerron innostuksestani kieppikankaisiin). No totta mooses! Kuulemma roskikseen päätyvät, jos ei nyt ottajaa löydy. Lähdin kävellen tavan kangaskauppakassini kanssa, mutta piti tehdä vielä seuraavana päivänä uusi noutokeikka. Liinojen ja verhojen lisäksi mukaan tarttui hiukan muutakin ompelurompetta.

Pumppu sykähti muutaman ylimääräisen tahdin, kun näin rouvan pinossa nämä pari pientä keväisen väristä liinaa ja ihan yberretrot kappaverhot. Pyörryttää vieläkin. Alavasemmalla on paketillinen ommeltavia neppareita.


Kattokaa nyt tota nepparipakettiakin. Noita on monta liuskaa päällekkäin ja varsin eteerisen näköinen tyttönen kaiken keskellä. Melkoisen hieno setti, raskiiko noita edes käyttää, kysyn vaan. Mansikkainen huivi ja verhot samasta aiheesta muuttivat myös meille.


Rouva antoi myös pois läjän käsin taitavasti virkattuja pitsejä. Osa omatekemiä ja osa kirppareilta haalittuja.


Paljon muutakin kannoin nyssäkässäni kotiin, tässä oli vain muutama valikoitu herkkupala.
Olen todella otettu ja kiitollinen ja iloinen ja vaikka mitä. Todellakin. Ihan pakahdun. Kiitos kaunis sinä ihana emäntä samalta kylältä, jos tunnistat itsesi. Olen vieläkin niin pökerryksissä ja ällikkänä, etten osaa sanoin kuvata.

7 kommenttia:

 1. Olipa fiksu täti! Hirvittää ajatella kuinka paljon aarteita menee roskiin kun ihmiset ei tiedä minne niitä viedä. Missä lehdessä se juttu oli? Näkeekö sitä netistä?

  VastaaPoista
 2. Turun Sanomat 5.9 . Tästä tulee varmaan kamala linkkihirviö, mutta tässä yksi siihen liittyvä linkki Facebookiin, jossa on pieni vilahdus jutusta. Olen todella otettu, että tuntematon ottaa tällaisen kautta yhteyttä. Miehensä oli kuulemma jostain kaivellut numeron :D
  www.facebook.com/photo.php?fbid=523697951035295&set=a.506159279455829.1073741848.455218031216621&type=1&theater

  VastaaPoista
 3. Pah, en osaa laittaa linkkejä kommenttiosioon. Olkoot sitte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Porukoille tulee Turkkari, isä lupas penkoo sen lehden jostain. Luen sen jutun sit kun parin päivän päästä meen käymään. :-)

   Poista
 4. Easily Increase Your ClickBank Banner Traffic And Commissions

  Bannerizer made it easy for you to promote ClickBank products using banners, simply go to Bannerizer, and get the banner codes for your chosen ClickBank products or use the Universal ClickBank Banner Rotator to promote all of the ClickBank products.

  VastaaPoista