lauantai 9. marraskuuta 2013

Päivän heräteostos

Heilahdettiin koko kööri yhellä Turun kirpulla tänään, kun sinne suunnalle oli muutenkin asiaa ja jos olisin rikas, olisin ostanu sieltä törkeen hienon superkuntosen ritarikattilan, kalakattilan tai jonkun muun hienon retroklassikon, mutta koska olen köyhä kurjimus, piti tyytyä pikkasen vaatimattomampaan. Tässä uus piparipurkki, Erik Koldia. Sit viikon vinkkinä, älkää tehkö niinkuin rakas äitimuorini (terkkuja vaan mammalle jos luet tämän <3 ), että alkaa putsaamaan tämmöstä kuviollista muovipurkkia kynsilakanpoistoaineella...Jos joku huonekasviasiantuntija tätä lukee, niin kuulisin mielelläni, mikä tämä köynnöstävä(?) pilkullinen rehu on laatuaan. Huomasin tänään, että se on innostunut kukkimaan. Kuvassa sormi tulitikkuaskina ja kuten siitä voi päätellä, aika pieni kukka tällä rehulla.

5 kommenttia:

 1. Rehusta en tiedä sanoa muuta kuin että kovin on tutun näköinen, mutta se ei taida nyt auttaa. :) Mutta mulla on tuo sama purkki kanssa korppupurkkina, mahtuu juur sopivasti pussillinen kun syö pari pois ensin. Eiköös tuo ole se tosi iso, nro 6025? Noita on niin montaa kokoa ettei osaa hahmottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tajunnutkaan, että nuo kipot on numeroituja. Pohjassa lukee 6035. Mitähän tuo nyt vetäisi, pari litraa, ehkä hiukan enemmänkin. Ei taida olla kuitenkaan sitten olla se isoin?

   Poista
  2. Ton 6025 pohjan halkasija on 16 cm ja olen elänyt siinä uskossa että se on suurin, mutta varma en ole. Olettaisin että ne on numeroitu koottain niinku Sarviksetkin, mutta millä logiikalla niin siitä en tiedä, koska sitten taas pienen purkin pohjassa sanotaan 6000.

   Poista
  3. Noniin, tietotoimiston mittailu- ja tarkkailutulosten perusteella 6035 on astetta pienempi kuin 6025, halkaisijaltaan 13 cm. Mielenkiintoista, erittäin mielenkiintoista... Nyt voi mennä hyvillä mielin nukkumaan kun ei tarvi menettää yöuniaan asian takia. :)

   Poista