maanantai 2. joulukuuta 2013

Hyhmää ja haipakkaa

Kaveri ystävällisesti huomautti että "Sun ploki on kuallu". No kyllä täällä taustalla henki pihisee, mut kauheen nopeeta menee aika hirvee kiirus koko ajan kun pitäis Pukkia autella ja samalla hoitaa yrityksenkin jouluhässäkkää kunnialla. Viikonloppu relattiin kuitenkin korvessa taas ja ei oo kyllä kesää jäljellä, vaikka mistä vinkkelistä tarkastelis. Lampikin kehitti jäähileisen pinnan. Kesällä toi lätäkkö on ihanan raikas vilvoittava keidas (siis todella vilvoittava, avanto se on meinaan mun mielestä silloinkin), mut hämärässä ja kylmässä siitä tulee vähän pelottavakin. Pimeällä se on semmonen ammottava iso musta aukko. Ostettiin vähän aikaa sitten poiju ja tarkoitus olisi upottaa se keskelle lampea. Talvella vietäis jään päälle kivimötikkä, johon poijun köysi kiinnitetään ja sitten vaan odotellaan että keväämmällä kivi mulahtais köysineen jään läpi ja pohjaan. Poijusta lähtis köysi rantaan ja sen tehtävä olis olla turvana uimareille. Mä en itse uskalla kovin kauas haahuilla uimaportaista, koska pelkään että vedessä iskisi pohjekramppi (se hyytävä vesi nääs).


Kaveri sanos että tarttis pojalleen essun. Semmosen rypemistä kestävän oikeen. Kaivelin kaapista just miehen kokoisen palan Ikean legendaarista kettukangasta ja valkosta pulia sipaisin toiselle puolelle. Nyt voi herra A sitten rötvätä kakkutaikinoissa ihan huolella. A:n äiti laitto essusta kuvan uuden käyttäjänsä päällä:

Toi "kettukangas" on kyllä vekkulia, harmi, ettei sitä enää tehdä.

5 kommenttia:

 1. Meillä on kans pihalla lampi, piäni tosin. Mut koska vesi tullee lähteestä, se on kans kylmää koko kesän. Mut on se kyl hyvä olemasa. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On. Sitten kun on tällainen kesä mitä oli meidän koorninaateilla, että satoi kolme pisaraa, niin lammesta saa tekohengitystä puskille. Haaveilen kasvihuoneesta ja lammesta voisi mennä ajastettu kastelusysteemi sinne.

   Poista
 2. Kiitos essun tekijälle! Isosiskolla on päiväpeitto samasta kankaasta. :)

  VastaaPoista
 3. There's a chance you are eligible to get a free $100 Ikea Gift Card.

  VastaaPoista