sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Sunnuntaikirppuja

Yksi emonen kurvasi aamulla tänne ja jatkettiin tästä Turkuun kirpuille. Pari paikkaa ehdittiin katsastaa ja saalistakin tuli keskimäärin hyvin. Kankaita tuli vastaan mukavasti. Vähän piti rajoittaa himoja, mut jotain toki latasin ostoskoriinkin, eihän sinne kirpuille nyt pelkästään kattelemaan tulla. Keväinen liina, vuosipyyhe ja Tampellan iso damastiliina


Ja oho, taas kattila ja Humppilan lasilautasia. Iloinen löytö, Kehrä-liesisuojus, priimakuntoinen. Tosta vois tuunata kellon, eli päivän kysymys kuuluu, mistä kannattais etsiä kelloin koneistoa, ebay?


Kesämekko mamille. Lapussa lukee että "brand".Ja vielä froteinen vetskaritunika. Niskalapussa lukee "Ringella". Valmistusmaata ei mainita missään, mutta veikkaisin vanhaksi vaatteeksi, tosin ihan satavarma en voi olla.

Penskoille vein tuliaisiksi brion vetureita, niitä en nyt kuvaa, ne kierii jo pitkin nurkkia mikä missäkin.

3 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä. Kellokoneistoja löytyy varmaan jokaisesta roinakaupasta, mutta ne on semmosia aika pilipaleja kyllä. Ite ostin Hintakaaresta, maksoi kolmisen euroa. Tosin mä en ainakaan ensiyrittämällä onnistunut asentamaan sitä liesisuojaan, mutta luultavasti vika ei ole itse koneistossa vaan mun päässäni, kun paketissa ei ollut mitään ohjetta ja saattaa olla ettei älykkyysosamääräni vaan riitä... Tuolla se on nyt odottanut kuukausikaupalla kaapin perukoilla uutta yritystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä ny, mikäs siinä koneistossa sit jumitti? Mä olen nähny kattilankansikellojakin viisareilla ihan. Mitähän muuta noista vois tuunata ku kelloja?

   Poista
  2. No ensinnäkin se liesisuojan reikä oli liian iso, siihen pitää laittaa joku juttu pienentämään reikää että koneiston saa pysymään kiinni, mutta mulla tais käydä niinkin että kun en heti keksinyt mitä siihen laitan, niin jäi se yrittäminen vähän niinku siihen. Ja lisäksi viisarit ois jääneet ihan hirveän kauas siitä taustasta, kun toi suojahan ei ole kun sen millin pari paksu. En tainnut koskaan keksiä miten sen saa säädettyä ohuempaan taustaan.

   Mutta kaikenmaailman alusina noi menee, pannunalusina ja kukkapurkkien alla pitämään lautanen irti pöydästä (ettei jää vesi muhimaan kun kuitenkin sitä vettä hurahtaa johonkin muuallekin kuin purkkiin). Sit mä haaveilen joskus mös täyttäväni kokonaisen seinän erilaisilla liesisuojilla taulujen tapaan.

   Poista