sunnuntai 31. elokuuta 2014

Mökkielämää

Tänä viikonloppuna sain tehtyä yhden noin 8 vuotta kestäneen pitäis-projektin, eli mökkimakkarin verhot. Kangasta oli vähän kitsaasti etenkin kun menin saksimaan ripustuslenkkiainekset samasta läjästä, mutta riitti kuitenkin. Paitsi että tokikaan en vaivautunut kaivamaan mittanauhaa esille ja verhot olisivat voineet olla sitten muutaman sentin pidemmätkin. Alhaalta on varaa kyllä hiukan lisätä, mutta ensin pitäisi näyttää taitteelle ratkojaa ja ja jajaja..huoh. Olkoot. Ei pysty eikä kykene. No on ne nyt kuitenkin verhot ja niillä saa nopeesti kärpäsenkakat ja lähmäkäsien jäljet piiloon.


Tomaatteja pukkaa kasvarissa ihan helkkaristi. Niitä on sataykskymmentä tai enemmänki. Muutama hassu vaan on ehtinyt punaiseksi asti ja loppuja koitan  vauhdittaa napsimalla melkein kaikki lehdet pois. Tomaatteja tuli kasvatettua Lidlin tomaattisiemenpussista, sekä jonkun muun merkkisestä jossa kerrottiin kasvavan "pihvitomaatteja" ja idätinpä vielä muutaman puskan siemenistä, jotka jemmasin marketin pienestä kirsikkatomskurasian tuoreista tuontitomaateista. Kaikista näyttää ihan syötäviä juttuja tulevan, jopa noista marketin rehuosaston äpäröistä.

Tässä vaiheessa lehdistä on vielä puolet jäljellä, kuvanottohetken (viikko sitten) jälkeen on saksikäsi viuhunut lisää.


Kasvarin ovi on jonkun vanha saunanovi nettikirpparilta.Muutama ananaskirsikka täyttää kasvarin yhden kulman. Harmillisesti oli nyt pari isoa oksaa katkennut. Nuo napsahtavat poikki todella helposti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti