maanantai 8. syyskuuta 2014

Kiittämättömyys on kersain palkka..

Niin, koin tänään tämänsorttistä ärsyyntymistä kun ensin sydän verellä nyhräsin Kiljuselle pari iltaa muodikkaita mukavia kotilötköhousuja ja kun vihdoin sain mestariteokseni valmiiksi, tenava kieltäytyi pukemasta niitä. Vastarannan kiiski. Samperi soikoon. Voi ketutus maksimus. Krääh! Pikkusisko sen sijaan huoli lötköt ja omi ne heti jalkoihinsa. 110-kokoisissa housuissa on kyllä pikkasen kasvunvaraa nyt tuolle reilu 2-vuotiaalle, mutta yllättävän hyvin ne toimii senkin päällä. Lahkeissa on tyköistuva resori, joten ne pysyvät hyvin valumatta. Ne kireät lahkeet, jos nyt kirkunan seasta jotain sain selville, oli jäbälle se ongelma, joka hänen arvon muotitietoisuutensa mukaan ilmeisesti teki noista mielestään käyttökelvottomat.

Kaava on Ottobre 1/14 "Relaxed Fit", joissa vähän haaremimallisesti laskettu haarukkaa. Reilut resorit mahdollistavat melkoisen pitkän käyttöiän, ainakin jos ei ole niin nokonuuka vaatteen täydellisestä sopivuudesta joka kulmasta.

Samalla tuli kokeiltua ohjeessa ehdotettua kenno-ommelta ja innostuin siitä. Pitäisi perehtyä kunnolla vanhan Pfaffin erikoisempiin ompeleisiin, kun ehtis vaan. Sen verran lintsasin, että skippasin kiristysnyörin vyötäröltä kun ne tuppaa olemaan heti umpparisolmussa ja alkuperäisen ohjeen takataskutkin jätin tekemättä.

Hyvin pysyy jalassa vaikka onkin muutaman numeron liian isot.


Määkin tahtoisin tommoset!

5 kommenttia:

 1. Tosi päheet lökärit! Siitä vaan kaavaa suurentamaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, mielenkiintoista, kello näyttää 10 tuntia vähemmänt (nyt on 22.02).

   Poista
 2. Mä piirsin just tuon saman kaavan ja ajattelin kokeilla sitä meidän pikkumiehelle; hän ei onneksi vielä nirsoile vaatteiden kanssa. Isompien vaatemaku onkin sitten oma lukunsa. Lopetin jo kokonaan omin päin ompelun isommille, kun ei kelpaa kuitenkaan. Ompelen vain kun kauniisti pyydetään ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole vielä suostunut alistumaan ajatukseen että muksut torppaa mutsin tekeleet, ainakaan tuo keskimmäinen vielä, mutta..huoh..*itkee verta*. Täytyy vissiin alkaa keskittyä enempi itteensä.

   Poista