perjantai 17. tammikuuta 2014

Haastetta pukkaa




Rynttikseltä tuli haaste joka kuuluu jotta

Haasteen tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, joilla on alle 200 lukijaa.
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän tulee valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.



No niin, tästä lähtee, hitaasti mutta epävarmasti.


1. Olen viime vuosituhannella sanonut, etten ikinä hanki kännykkää.
2. Enkä naimisiin mee.
3. Enkä taatusti lisäänny.
4. Nyt mulla on kännykkä, aviomies ja 3 lasta.
5. Luin viimeksi Kaarina Davisin kirjat Irti oravanpyörästä ja Toisinnäkijän päiväkirja, jälkimmäisen sain lainaan Tiili 5:n Kimmolta, tuhannet kiitokset Kimmo!
6. ^ Tämän jälkeen kauan kytenyt ajatus mökillä asumisesta vahvistui, olen suorastaan liekeissä ajatuksesta ja asiaa kiehuu alati päässä ja katson "vapaa-ajan asuntoamme" uusin silmin.
7. Jos ei olisi lapsia, me tehtäis se nyt heti. Iso kerrostaloasunto menisi myyntiin ja suuresta osasta tavaraa luovuttaisiin. Me asuttaisiin velattomana ja unelmieni kodissa olisi neliöitä reilusti alle puolet nykyisestä. Vesivessaa sinne ei tule koskaan.
8. En ole kovin monille puhunut suunnitelmasta (nyt ehkä olen?). Yleensä ihmiset tähtäävät isompaan, uudempaan, hienompaan. Me palattais lähemmäs kivikautta. Heille, joille olen asiasta maininnut, tulee hyvin erilaisia reaktioita. Suurin osa on innoissaan, osa menee vähän hämilleen ja joku ignooran asian kokonaan.
9. Unelmieni lomamatka olisi kirpputorikierros Suomen perähikiöillä.
10. Autiolle saarelle ottaisin mukaan kutimet.
11. Suunnittelen kasvattavani ensi kesänä ainakin jättipoimulehteä.


Ja sitten ne valmiiksi annetut kysymykset:


1. Mikä on lempiroskaruokasi? Irtokarkit, kebab, pizza, kaikki. En ole tainnu vielä koskaan jättää mitään lautaselle.

2. Mikä on tärkein tavoitteesi tänä vuonna? Selvitä kunnialla tämäkin ruuhkavuosi.

3. Jos olisi pakko valita näistä kolmesta, mihin lähtisit lomalle: Islanti, Nigeria, Kiina? Miksi? Islanti. Siellä on vähiten ihmisiä ja hyvät maisemat.

4. Jos saisit rakennuttaa itsellesi talon ihan mihin maahan tahansa, mihin rakentaisit? Miksi? Tekisin uuden erillisen saunan tohon mökin pihaan.

5. Suosikkikodinkoneesi ja miksi? Pyykkikone! Teen ruuat vaikka notskilla ja tiskaan käsin, mut nyrkkipyykki tässä huushollissa kuulostais itsarilta.

6. Jos sinun olisi pakko osallistua johonkin tosi-tv -ohjelmaan, mihin osallistuisit? Nyt en ossaa vastata. Mökkihöperöt? Jos ei sellasta vielä ole, niin kohta varmaan on. Kuulemma on tehty valtavan mielenkiintoinen ohjelma "muuttajistakin", joten vain taivas lienee rajana.

7. Jos palataan tuohon neljännen kysymyksen taloon, niin millainen se olisi? Mistä materiaalista, minkä kokoinen, minkä värinen, kuinka monta huonetta ja mitä huoneita? Tää varmaan tuli jo käsiteltyä edellä.

8. Millä viidellä nettisivulla käyt eniten? Hmm, naamakirja, blogit, sadetutka, ukkostutka, maikkarin etusivu ja äääh... Nyt on auki Pinterest, mutta en mä sielläkään kovin usein piipahda.

9. Jos tietäisit, että sinulla olisi vain viikko elinaikaa, mitä tekisit? Söisin suklaata ku viimeistä päivää.

10. Minkä kielen haluaisit oppia? Miksi? Lukisin mielelläni sujuvasti noita naapurimaan ihaniä käsityöblogeja, että ruåttia osaisin mielelläni nykyistä paremmin. Eikä toi englantikaan kauheen vahva ole.

11. Mitä kotityötä inhoat eniten? Miksi? Lattikaivojen puhdistusta. Ei varmaan tartte eritellä syitä?


Haastan kaikki, jotka lukevat tämän ja jolla on alle 200 lukijaa. Kysymykset saa kopioida yltä.


Ja ploki-postauksessa tarttee aina olla joku kuva, eiks? Eräänä sumuisena päivänä vuodenvaihteessa puolisko menee läpi punaisen graniitin.

Tässä on yksi tuskallisen hitaasti etenevä projekti, aita lammen ympäri. Taitaa kaikki lapset olla uimataitoisia ennen kuin tämä on valmis..

2 kommenttia:

  1. Meillä taitaa olla sama unelmien lomamatka. Mökillä asuminen kuullostaa mukavalta, mut aika homma tosiaan toi aita. Me päästiin helpommalla ko ei oo tota kallioo lammen ympärillä. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille tuli aidanrakennuspaniikki, kun raskauduin melkein 7 vuotta sitten ensmäisen kerran. Siitä saakka se on ollut työn alla mutta edelleen kesken kun on tuhat ja yks muutakin projektia. Huoh. Pahin paikka, siis mökin edusta on onneksi suojattu, mutta nuo laitimmaiset pätkät "pihan" (mettää se kyllä lähinnä on) perällä vielä on tekemättä.

      Poista