torstai 30. tammikuuta 2014

Toilettipussikokeilu

Eilisilta meni meikkilaukun tekoa treenatessa. Mulla on puolivalmis mielikuva päässäni mallista ja materiaaleista, eikä tämä nyt ole liki kumpaakaan, eli hommaa pitää vielä hioa, mutta pussukasta tuli kyllä ihan hauska ja kohtuullisen onnistunut silti. Kankaat on uusia ja kuosi kiva, muttei ihan minun näköinen kuitenkaan, joten tämä päätynee lahjajemmaan odottamaan tilaisuuttaan. Sisäpuolella on hennosti vaaleanpunerva pul-kangas. Kaava on nyt "omasta päästä" (he ho he).


Tämä on helkkarin hankala kangas kuvattavaksi. Fuksianpunaiset värit menee ihan överiksi ja ruskea näyttää mustalta tai kulahtaneen harmaalta. Saattaa olla kuvaajan kamerankäyttötaidoissakin toki pientä hiomista.

2 kommenttia:

  1. Aivan törkeän hieno. Siis aivan mielettömän hieno! Erilaisia meikki- ym. veskoja on nähty monessa blogissa mutta tässä on tuollainen ihana vanhan käsilaukun muoto ja sydänkangas vasta söpö onkin. Tosi kiva!

    VastaaPoista
  2. No kiitos kiitos niimpal kauhiast! Onhan sydämet toki nättejä, mutta silti noissa 70-lukulaisissa on vasta jotain, joka saa pumppuni värisemään ihan kunnolla.

    VastaaPoista