keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Liebster Award – kysymyksiä ja vastauksia, parempi sikamyöhässä kuin ei silloinkaan

Kiitos haasteesta Kirppisrakkautta Eeva! Vietän tänään kotipäivää kun nuorimmaisen lentsu ei ota parantuakseen ja nyt on hyvä hetki aktivoitua blogin kanssa.
Ensteks Eevan kysymyksiin siis!


1. Ikimuistoisin kirppislöytösi? 
Oi niitä on miljoona, enkä osaa nimetä yhtä joka olisi erityisesti ylitse muiden. Hyväkuntoiset vanhat tekstiilit lämmittävät aina kovasti mieltä ja tästä ryhmästä antaisin erityismaininnan vaikkapa pyöreälle liinalle, jonka kuosista vastaa Marjatta Metsovaara.


2. Miksi aloitit bloggaamisen?
Nautiskelen kovasti muiden inspiroivista käsityö-, kierrätys- ja kirppariblogeista ja toivon että joku saisi omastani ainakin toisinaan samanlaisia tuntemuksia. Blogi auttaa minua myös muistamaan omat työni, nimittäin suuri osa kätten töistä päätyy muiden iloksi ja esimerkiksi jouluisin huomaan toistuvasti sellaisen ongelman, etten muista mitä olen kenellekin tehnyt aikaisempina vuosina...
 

3. Rakkain huonekalusi?
Ilmaiseksi Tori.fi:n kautta saamani retroiset nahkasohvat ja pyöreä pöytä Vanhasta Nestorista (saan vihdoin käyttää oikeasti jossain retroliinojani joita riittää).
4. Kuinka paljon aikaa kulutat blogiisi?
Liian vähän. Harmittaa etten repeä useammin koska perhe, työ ja opiskelu.
5. Kivoin kommentti, jonka olet blogissasi saanut?
Kaikki ovat olleet pelkästään ilahduttavia!

6. Lempivärisi?
Olen opportunisti, kaikille väreille on oma hetkensä. Joillekin tosin vähän harvemmin, sellaisia ovat vaikkapa beige ja lohenpunainen :P
7. Mikä on ykköskeräilykohteesi?
Hyväkuntoiset retrokankaat. "Onneksi" niitäkin näkee yhä harvemmin, sillä koitan vähentää roinaa sen sijaan että täytän niillä kaappejani.
 
8. Onko sinusta bloggaamisella varjopuolia?
Minä harmittelen vain edellä mainitsemaani ajanpuutetta, joka haittaa blogitekstien tuottamista ja se tietysti vaikuttaa blogin kiinnostavuuteen yleisesti.
 
9. Miten kuvailisit sisustustyyliäsi?
Olen käytännöllinen esteetikko, tykkään väreistä ja kivasta ulkomuodosta, mutta asialla täytyy olla myös jokun käyttötarkoitus. Posliinikissat, kummallisen malliset maljakot ja muu sellainen jonka tehtävänä on vain olla töröttää hyllyllä aiheuttaa henkistä allergiaa.
10. Minkä tyyppisiä blogeja seuraat mieluiten?
Kirpputori- ja käsityöblogeja, seka viime aikoina on alkanut puhuttaa yksinkertaistamiseen perehtyvät elämän järjestelyblogit.
11. Mikä bloggaamisessa on parasta?
Inspiraatiokokemusten jakaminen ja saaminen.


Tähän loppuun vielä kasviaiheinen niksimutsijuttu: Avokadon jyvästä saa idättämällä komeen huonekasvin. Tarvitaan eritoten kärsivällisyyttä. Jyvä itää noin kaksi kuukautta sen jälkeen, kun arvioi siemenen tuhkamunaksi ja alkaa harkita höskän kompostoimista. Kun siemen x viikon kuluttua multaan upottamisesta halkeaa, se on lupaus elämänhaluisesta idusta.

Tässä purkkiin tuuppasin kolme jyvää jotka säästin Lidlin avokadoista. Kaikki itivät lopulta, ensimmäisen ja viimeisen välillä kului viikkoja.

1 kommentti:

  1. Olipa kiva lukea vastaukset - ja eipä tälle haasteelle ollut mitään aikarajaa, eli ei hätää. Tosi komea tuo avokado!

    VastaaPoista