sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Olkakassi ja kestojuttuja


Nyt kun Pukki on jo kierroksensa tehnyt tälle vuodelle, voi varmaan jo paljastella blogissakin salaisia tonttuprojekteja. Kuopuksen kummitäti palasi hoitovapailta leipätyöhön ja ajattelin että hänelle saattaisi olla käyttöä olkakassille, jolla eväät, puhelin ja sen sellaiset kulkeutuisivat kätevästi työpaikalle. Kassiksi halusi päästä tädiltä saamani pala tukevaa leffa-aiheista verhoilukangasta (oletan) ja koska kangasta oli varsin naftisti, jatkoin toisella puolella jonkun maan armeijan reisitaskuhousujen palasella, sillä taskun kohdalla. Sama kauppa, josta nuo lököttävät, rumat, persjalkaiselle mitoitetut housut tilasin, myy kätsyjä kassin hihnaksi sopivia irrotettavia ja pituussäädettäviä yleiskantohihnoja, tosi kätsyjä kassihommiin, värivalikoima vaan aika rajallinen.


Moni sai tänä jouluna Hyvän eukon tyttären lahjapajasta läpikuultavasta kirppariverhosta paskarreltuja kestohedelmäpusseja, joilla omenat ja muut rehut kulkeutuu tyylilla kaupasta kotiin, sekä pyykkipusseja, joita ei ole ainakaan omassa huushollissa koskaan liikaa. Itse omistan pari ja ne ovat aina hukassa kun niitä tarvitsee.


Edellä mainittujen kestopussien siivellä maailmalle lähti froteisiä tiskirättejä käteville emännille ja isännille pitkin pitäjiä.


2 kommenttia:

  1. Onpa hyvä idea tuo itse tehty kestopussi! Vau. Olkalaukku on myös tosi hieno.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vaan taas! Ensimmäisen oman kestohevi-pussini ostin kerran S-marketin rehuosastolta muutamalla eurolla (vinkiksi niille jotka ei itse osaa tai ehdi ommella), mutta kuosi siinä on tylsän tasavalkoinen. Vanhoista valoverhoista tuunaten saa kyllä paljon kivampiä.

      Poista