tiistai 22. lokakuuta 2013

Tablettikotelo eräälle nuorelle neitille

Yhdet synttärit on taas merkattu kalenteriin lähitulevaisuuteen ja kun sankarin äiteeltä tiedustelin lahjatoiveita, niin tablettikotelo olis kuulemma tarpeen. No, semmonen siis. Värillä ei väliä, kunhan on pinkkiä. Kaivelin kaapista Ikean legendaarista kettukangasta ja toivon, että metsänelukka puhuttelisi sankaria. Kotelon pinkkiysaste ei ole huima, mutta arvelin, että eläimellinen kuva voisi kuitenkin olla leidin mieleen. Pikku moka meinas sattua siinä, kun tajusin vähän liian myöhään, että läpykkä, jolla systeemi suljetaan, osuu juuri oravan naamaan. Siinä kohtaa piti tehdä hätäratkaisu, kun en jaksanut alkaa purkamaan hela hoitoa ja tein pienen taitteen läpyskän päälle. Tekevälle sattuu, minkäs teet.

Hirveen aikasin tenavat aloittaa näitten vimpaimien käytön. Meille vanhuksillekki esiteltiin ennen eskarin alkua infotilaisuudessa koulun tarjoiluvaunu jolla kuljetetaan tabletteja luokasta toiseen. Siis eskarissakin. Kohta tenava saa opettaa mutsille tietotekniikkaa.

2 kommenttia:

  1. Hiano tuli, varmasti tykkää! Eskarilaisetki jo käyttää tabletteja, oho! Ja sit semmosta kinutaan kotona ittelle...

    VastaaPoista
  2. hienolta näyttää ja eiköhän neitokainen tykkää ;) tosin meil neiti käyttää tablettia vain kun ollaan pidemmäl matkal niin lastureiden katseluun. ja ens kuussahan meil tulee pohjosen reissu niin saada tämäkin sitten käyttöön ;) ;)

    VastaaPoista