torstai 20. maaliskuuta 2014

Varma kevään merkki

Kyllä se kevät sieltä tulee ja hanget sulaa kovaa vauhtia. Bongasin taas uuden todisteen ja otin kuvankin siitä.


Mämmiä! 

Minä nautin mämmini vaniljasoosin kanssa. Jos ei sitä oo, niin sitten jää mämmit syömättä.

Ja sitten idut kuuluu kans kevääseen tokikin. Parhaiten ikkunalaudalla kukoistaa lasten kieli poskella kylvetyt herneet. Noitahan tarttis idättää pitkin vuotta, vois aina heittää vihreän siipaleen vaikka leivän päälle tai mihin vaan. 


Mökillä oottaa kasa vanhoja ikkunoita, niistä tarttis loihtia kasvihuone. Kyl sitte kelpais rehuja paapoa <3

Minä olen tässä muutamana iltana miettinyt rinnakkaisblokin perustamista. Alkuun mietin, että alanko bloggailemaan niitä näitä kaalinpäitä harrastuksista, vai kenties perustanko yritysblogin, vai mahdollisesti jonkinlaisen kombinaation. Päätin kuitenkin, että blogini pysykööt kaukana kaupallisuuksista. Aloin miettimään asiaa uudestaan, kun tajusin (nyt vasta, huoh), että mikä estää luomasta ihan oman blogin myös sille yrittäjäminälleni. Olen muutamana iltana hionut rinnakkaista blogiani ja nyt se alkaisi olla julkaisukelpoisessa kuosissaan. Tämä sivu pysyy kuitenkin vapaa-ajan minäni kirjoituspaikkana, piste. 

Täällä on Hilkka Rissasen kirjoittama juttu siitä, mitä tapahtuu kun blogista loistaa korruptio ja kaupallisuus.
"Monelle (myös minulle) blogien lukeminen on rentoutumisen ja eskapismin paikka: työpäivän jälkeen voi hetkeksi istua alas ja uppoutua jonkun muun elämään.
Kokemus lässähtää kun eteen tulee vain tuote-esittelyjä toisensa perään – usein vielä siitä yhdestä samasta tuotteesta viidessä eri blogissa.".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti