torstai 15. elokuuta 2013

Päivän tärkein ateria

.. on aamukahvi. Kokeilin tänäaamuna, miltä se maistuu tämmösestä englantilaisvalmisteisesta turkoosista hienoudesta. Silmälle ainakin maistuu kupin visuaalinen anti, mutta on noissa yks vika (niitä on siis 4 kpl, löysin kerran paikalliselta kirpulta), ne vois olla kaks kertaa tuon kokoisia. Mulla tulee semmonen sievistelevä olo kun ryystää sumppia minipienistä kupposista. Pikkurilli nousee pystyyn ja nilkat hakeutuu siveästi ristiin. Minä olen ehkä kuitenkin enemmän muumimukityyppiä. Sitä paitsi kaks muumikupillista kuulostaa terveellisemmältä annostelulta kuin neljä kukkakupillista.


Kävin muuten keskiviikkona Helsinkis (matkustin pelkääjän paikalla). En ees muista, koska olen viimeksi siellä käynyt ihan keskustassa. Olihan se kiva reissu ja hienoa nähdä pääkaupunkia,  mut jossain välissä tuumasin, että onneksi ei tarvitse asua siellä kuitenkaan ja olen tosi kiitollinen, että jäin henkiin. Yhdessä välissä oli vähän kumma tilanne, kun kyydittiin pari ystävää rautatieasemalle ja ihan kuin ne olis vähän hermostuneet, kun tuli puheeksi, että minun kuskina ollut puolisko on hautakiviyrittäjä. Illalla kaaduin sänkyyn ja seuraava päiväkin meni ihan toipilaana. Reissut ryydyttää sikana, ei jaks vanha enää heilua sillai ku villissä nuoruudessa.

3 kommenttia:

  1. Harvoin näkee noin kaunista kuppia. Mää tykkään juoda teetä pienestä kahvikupista ku en käytä maitoo, jäähtyy nopeemmin.

    VastaaPoista
  2. Aarteita! Niin hienoja, ettei niistä viitti kahvia vieraillekaan tarjota!

    VastaaPoista
  3. Höpöhöpö Katja! Ens kerralla kun tulet kylään, saat leputtaa turkoosikahvikuppia Metsovaaran klassikkopöytäliinalla jos vain haluat sumppisi sormustimen kokoisesta kipasta :D

    VastaaPoista